apotherkerassistente

apothekerassistente

Ik ben Greet en apothekersassistente sinds 34 jaar. Ik heb last van verlies van hoge tonen en slechthorendheid. Ik werk in een apotheek. Veel cliënten aan de balie en bovendien is het een open ruimte met veel apparatuur. Dus veel lawaai. Gevolg een chronische vermoeidheid,zowel lichamelijk als geestelijk en veel klachten van tinnitus.

Via Oorakel in Leeuwarden kwam ik bij PlanPlan terecht. Andrea kwam voor een oriënterend gesprek langs. Na haar verslag was het de beurt aan Guido. Samen hebben we bekeken wat er nodig zou zijn. Met het verslag van Guido ben ik naar UWV gegaan. Dankzij dit uitgebreide vooronderzoek en uitgebreide verslag werd de aanvraag snel goedgekeurd.

Ik gebruik een HF communicatieset, bestaande uit een zender, een ontvanger met een inductielus. Verder staan op de balies microfoons en de telefoon is ook gekoppeld. De telefoon ontvang ik nu via twee oren, dit is veel rustiger en duidelijker. Verder heb ik een triller voor de deurbel en een afstandbediening voor de microfoons. Zowel mijn collega’s als ikzelf kunnen de microfoons aan- en uitzetten door middel van een drukknop. Omdat je op de T stand werkt en dus tussendoor niks hoort heb ik een MP3 speler op het systeem aangesloten. Tijdens gesprekken valt dit automatisch weg en na een gesprek komt het na een paar seconden weer. Mijn collega’s zijn er over het algemeen goed aan gewend en gebruiken het systeem goed.

Ik heb nog wel last van alle bromtonen van apparatuur waardoor ik niet zo nu en dan zonder muziek kan werken. Ook hoorde ik de telefoon niet goed meer overgaan. Dit kan misschien aan de triller gekoppeld worden. Guido gaat hier nog mee aan de slag en ik ga eerst nieuwe gehoorapparaten aanschaffen.

Ik ben geweldig blij dat ik bij Planplan ben gekomen en dankzij Andrea en Guido ben ik nog steeds aan het werk.

januari 2010

reactie